"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Το πάλεψε με Λαμία ο ΑΟΤ – Έχασε με 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala: Ο ΑΟΤ σε ένα ακόμη παιχνίδι φέτος έδειξε δείγματα των ικανοτήτων του κοντράροντας στα ίσα μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πάνω απ’ αυτόν. Με τον Περικλή Αμανατίδη να ρίχνει στο παιχνίδι αρκετούς αναπληρωματικούς έχοντας προφανώς στο μυαλό του το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και έχασαν με 1-0 από την Λαμία που σκόραρε με τον Ρόμανιτς σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έκανε στο 51’.

Φωτό: Eurokinissi/Θανάσης Καλλιάρας

Ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη αν στο ημίωρο ο διαιτητής κ. Μαλούτας δεν χάριζε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου που θα άφηνε την Λαμία νωρίς νωρίς με δέκα παίκτες.

Τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν και να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα στο 42’ όταν ο Ριζογιάννης μετά από ασίστ του Τσίπρα βγήκε μόνος απέναντι στον Κάχριμαν αλλά πλάσαρε άουτ.

Αδράνεια και γκολ

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 51’με τον Ρόμανιτς που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και αφού η μπάλα βρήκε και κάποιον αμυντικό του ΑΟΤ κατέληξε στα δίχτυα του Ζαρόπουλου.

Τα Τρίκαλα πήραν την πρωτοβουλία στην συνέχεια, απείλησαν μερικές φορές αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με την Λαμία να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά με τον Ντόση στο 90′ να αστοχεί απο κοντά.  Η ρεβάνς θα γίνει την άλλη Τετάρτη στην Λαμία.

Το παιχνίδι «σφύριξε»  ο κ. Μαλούτας (Ημαθίας) με βοηθούς τους κ.κ. Δημόπουλο (Φλώρινας), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας). 4ος ο κ. Μελιτζανίδης (Ημαθίας). ‘Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ανάκογλου, Τζανετόπουλο, Σάλιακα της Λαμίας και Λώττα, Πέλκα, Οικονομόπουλο του ΑΟ Τρίκαλα.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74’ Πελάεθ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67’ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78’ Παπαγεωργίου)

Λαμία (Απόστολος Μάντζιος): Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Μπουλούλης (62’ Δημούτσος), Ανάκογλου (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σάλιακας (82’ Βλαχομήτρος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης