"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Το σκάνδαλο της Μεσοχώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

To μεγαλύτερο έργο υποδομής που επιχειρήθηκε ποτέ στα Τρίκαλα,έπεσε θύμα του πολιτικού κόστους και της περιβόητης Ελληνικής Δικαιοσύνης (βλέπε ΣτΕ).
Από το 2001 το φράγμα της Μεσοχώρας και το εργοστάσιο της Γλύστρας ,είναι έτοιμα να λειτουργήσουν με κόστος για το φορολογούμενο πολίτη 500 εκατ ευρώ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημοσίων Έργων,τόσο περίπου κόστιζε η κατασκευή του οδικού άξονα Ε-65 την περίοδο εκείνη,χωρίς μάλιστα την ανάγκη διοδίων.
Σήμερα η περιοχή που θα μπορούσε να έχει ανάλογη ανάπτυξη σαν την λίμνη Πλαστήρα, στέκει ερημωμένη και η πιο αραιοκατοικημένη περιοχή της χώρας.
Για τους τοπικούς  πολιτικάντηδες στη καλύτερη περίπτωση το έργο είναι επουσιώδες,ενώ πολύ από αυτούς έχουν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του.
Προέχουν τα spa στο Ρίζωμα,προπονητικά κέντρα στο Βροντερό, πολλές αίθουσες τέχνης και μουσεία, δια πάσα νόσο και μ@λ@κι@.
Μ`όλα αυτά ο Τρικαλινός λαός πορεύεται στις επόμενες αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές,έτοιμος να καταγράψει  για άλλη μια φορά με χρυσά γράμματα, την ένδοξη πολιτική ιστορία του τόπου.
Δεξιός Ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης