"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Το σκάνδαλο του Βιομηχανικού Πάρκου Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος στην περιοχή μας και ουσιαστικό δείγμα γιατί η χώρα οδηγήθηκε στη καταστροφή,είναι η περίπτωση του Βιομηχανικού Πάρκου Φαρκαδόνας.
Επειδή κάποιοι θα αναρωτηθούν, πως είναι δυνατόν νοήμονες άνθρωποι, να δημιουργούν εξαρχής ΒΙ.ΠΑ σ`ένα χωριό 20 χιλιόμετρα από την Βιομηχανική Περιοχή, ενός μεγάλου αστικού  και συγκοινωνιακού κέντρου σαν την Λάρισα ;
Η απάντηση είναι ότι στον τόπο που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, τα λαμόγια και οι φελλοί έγινε κι αυτό.
Κι αν κάποιοι νομίσουν ότι οι άφρονες  πολιτικοί ,πρωτοστατούσαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου Project ,σαν ενημερώνουμε αγαπητοί μου, ότι το επιμελητήριο Τρικάλων,δηλαδή οι επιχειρηματίες του νομού , αγωνιούσαν το 2012 για την καθυστέρηση του σημαντικού αυτού έργου,  όπως ανέφεραν στις ανακοινώσεις τους.
Μάλιστα πρότειναν μετά επιτάσεως ,αν δεν υπάρξει βούληση ολοκλήρωσης από τον τοπικό Δήμο, να μετεγκατασταθεί σε άλλο γειτονικό.
Ο δε αξιαγάπητος Μιχ.Ταμήλος τότε, πρότεινε να μεταφερθεί στην έκταση της πρώην ΕΛ.ΒΙ.Κ στα Μεγ.Καλύβια, αφού αποζημιώσουμε τους ιδιοκτήτες με 4 εκατ.ευρώ.
Όλα αυτά τα χρόνια πολύ χρήμα έρευσε , μέχρι να παρθεί απόφαση να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης του αμαρτωλού σχεδίου το 2016.
Το παραπάνω σκάνδαλο της εποχής της κλεπτοκρατίας γίνεται επίκαιρο σήμερα, εν όψει εξαγγελιών των τοπικών μας αρχόντων για προπονητικά κέντρα στο Βροντερό και ιαματικά spa στο Ρίζωμα που θα φορτώσουν  τους Δήμους  με υπέρογκα χρέη στο μέλλον.
Δεξιός Ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης