"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Το Σωματείο Λογιστών συμμετέχει στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάδελφε Συναδέλφισα

 

Το Σωματείο Λογιστών & βοηθών Λογιστών Ν Τρικάλων εδώ και καιρό μαζί με άλλα Σωματεία και φορείς της πόλης πρωσπαθεί ώστε να αναδειχθούν προβλήματα καί διεκδικώντας λύσεις που πλήτουν κύρια τους 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ , τους 850.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ σύμφωνα πάντα με τις επίσημες καταγγελίες ,καθώς και τους 350.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ.

Την ίδια στιγμή που η φοροεπιδρομή οι κατασχέσεις βρίσκονται στα ύψη , οι παροχές στην υγεία –πρόνοια –φαρμακευτική περίθαλψη μειώνονται τόσο πολύ που πρακτικά είναι ανύπαρκτες .

Πρόσφατα το Σωματείο μας μαζί με άλλα σωματεία και φορείς συμμετείχε σε παράσταση διαμαρτυρίας σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διατυπώνοντας συγκεκριμένα αιτήματα πάνω στα προβλήματα των ανέργων και οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας με σκοπό την ανακούφιση αυτών απο διάφορα Δημοτικά Τέλη και χαράτσια τα οποία είναι δυσβάσταχτα για την λαική οικογένεια, το Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να συνεδριάσει στις αρχές του Δεκέμβρη με μοναδικό θέμα τα αιτήματα που υποβάλλαμε.

Συνάδελφοι : ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ με διάφορες ενέργειες και κινητοποιήσεις που βγάζουν στην επιφάνεια τα προβλήματα και αναζητουμε λύσεις προς κάθε κατεύθυνση.Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

 

Συνάδελφοι η κατάσταση μπορεί και πρέπει να αλλάξει .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Μην αναθέτουμε την λύση των προβλημάτων μας σε κανέναν.Εμείς θα βρούμε τις λύσεις , εμείς θα τις διεκδικήσουμε.

Πουθενά δεν λύθηκαν προβλήματα με ΑΝΑΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ .

Αντίθετα μόνο η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ μαζική και οργανωμένη δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα και για τον κλάδο , και συνολικά για τους εργαζόμενους .

 

Όλα αλλάζουν με την οργανωμένη και μαζική δράση

Κλιμακώνουμε τη δράση μας , και με βάση το πλαίσιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών ( Π.Ο.Λ.) , καλούμε τα μέλη μας ,καθώς και όλους τους εργαζόμενους για συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που οργανώνεται από το ΠΑΜΕ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 1Νοέμβρη στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή ΠΕΡΙΠΟΥ 900 Σωματεία από όλη την Ελλάδα : 17 Εργατικά Κέντρα, 40 Ομοσπονδίες και εκατοντάδες πρωτοβάθμια Σωματεία από διάφορους κλάδους.

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 5.00 το πρωί από την Οδό Λαρίσης (μπροστά από την ταβέρνα ΚΩΣΤΑΡΑΣ)

ΜΕ δωρεάν Λεωφορεία που θα μισθώσουν τα Σωματεία που Συμμετέχουν στην κινητοποίηση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6973-609128 6937-036519

 

 

ΤΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης