"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Το τελευταίο ταγκό στις Πρέσπες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Hλίας Βλαχογιάννης : Πολλοί ξένοι και δυστυχώς αρκετοί Έλληνες, διερωτωντο και απορούσαν καιρό τώρα, γιατί δεν μπορούσε να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για το όνομα της ΦΥΡΟΜ. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί οι Έλληνες αντιδρούν τόσο πολύ, στη χρήση του όρου Μακεδονία, από το βόρειο γείτονα μας. Δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, είναι η ΨΥΧΉ μας. Είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας. Είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Γιατί χάρις στους ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ ες ΒΑΣΙΛΕΙΣ , ο Ελληνικός πολιτισμός ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ σ όλο τον ΑΡΧΑΊΟ ΚΌΣΜΟ . Χάρις σ αυτους η

Ελληνική γλώσσα, έγινε η ΕΠΊΣΗΜΗ γλώσσα όλου του ΑΡΧΑΙΟΥ κόσμου και τα Ιερά μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, γράφθηκαν στην ΓΛΏΣΣΑ μας….

ΨΙΛΑ γράμματα για πολλούς, εντός και εκτός της χώρας, ΜΕΊΖΟΝΑ ομωςγια την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του Ελληνικού λαού.

 

Για αυτό και όλοι οι υπεύθυνοι πολιτικοί παράγοντες, που χειρισθηκαν το εθνικό μας θέμα τα τελευταία 30, σχεδόν, χρόνια, ΔΕΝ προχώρησαν στην οποία λύση. Γιατί από μια ΚΑΚΉ λύση, η ΜΗ ΛΎΣΗ, είναι ΠΡΟΤΙΜΌΤΕΡΗ ….

Όλα αυτά, μέχρι να έρθει στην εξουσία, ο άνθρωπος για ΌΛΕΣ τις δουλειές. Ο μοιραίος άνθρωπος, για την Πατρίδα μας…. Ο Αλέξης ΤΣΙΠΡΑΣ …. Εμφορουμενος από πολυπολιτισμικες και διεθνιστικες αντιλήψεις, συνεπικουρουμενος από τον μαρξιστη υπουργό του των Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά , ΔΕΝ αποτελεί έκπληξη η Συμφωνία των Πρεσπων, ( πόσο τυχαία άραγε η επιλογή αυτή….), για την Π. Γ. Δ. Μ.

Τα έδωσε σχεδόν, ολα. Και “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ” γλώσσα” και “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ” εθνοτητα” .Αλλά και διαβατήριο για το ΝΆΤΟ και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ…. . Κάτι που ΔΕΝ είχε διανοηθεί να παραχωρήσει, ΚΑΝΈΝΑΣ Έλληνας ηγέτης πριν… Και τι πήρε; Αβεβαιες υποσχετικες για το μέλλον….. Και την…. γραβάτα του…. ΖΑΕΦ…..

Κι από κοντά και οι…. “Μακεδονομαχοι” του Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ….. “Πιστοι” στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ότι ΔΕΝ θα στηριζαν ΠΟΤΈ μια κυβέρνηση, που θα έδινε το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονες, ΈΚΑΝΑΝ μια ακόμα…. κυβιστηση-πιρουεττα, και ΌΛΑ ΚΑΛΆ. ΟΛΑ για την…. ΚΑΡΕΚΛΑ ….

Και για να δικαιλογησουν τα.. αδικαιολογητα, έκαναν βουτιά στο χθες, αναζητώντας “στηρίγματα και συνενόχους” στον…. Αβέρωφ, τον…. Μπαμπινιώτη, τον Μητσοτάκη, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή και φυσικά τον Σαμαρά…. Όλοι έφταιξαν…. Όλοι ευθύνονται… Εκτός του ΤΣΙΠΡΑ , του ΚΟΤΖΙΑ , του ΚΑΜΜΕΝΟΥ ….

Μέχρι και ΑΠΟΡΡΗΤΑ έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποχαρακτηρισαν “εν μια νυκτί”, για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία. Χρησιμοποιώντας τα επιλεκτικά και αποσπασματικα, θυσία στο βωμό του κομματικού μικροσυμφεροντος τους… Χωρίς να δίνουν ευκαιρία ανταπάντησης, ΟΎΤΕ στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.!!!!!!!

Τώρα, ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός…. Δυστυχώς, για την Πατρίδα μας…. Μόνη ελπίδα, μια γρήγορη ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ στη χώρα μας. Για να περισωσουμε Ό,ΤΙ μπορεί να ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ….. Και να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ αυτοί που ΠΡΟΔΩΣΑΝ τις ΕΛΠΊΔΕΣ και τα ΌΝΕΙΡΑ ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ…. Κι αυτή η ΑΛΛΑΓΉ, δεν θ αργήσει. Ο λαός θα πάρει την τύχη στα χέρια του….. Και θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης