"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Το Τρικαλινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σάπισε !!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Tρικαλινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πέθανε,  έπεσε η ταφόπλακα κι ότι κι αν αποφασίσει η ΕΠΣΤ δεν αλλάζει με τίποτε ο θάνατός του.

Είναι θέμα χρόνου να τα παρατήσουν οι περισσότερες ομάδες. Τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν καταντήσει μόνο σφραγίδες.

 Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν πάρα πολλές ομάδες να παίζουν με “δανεικούς” ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε δύο και τρεις ομάδες ταυτόχρονα.

Όλα αυτά τα ξέρει η ΕΠΣΤ ; Τα ξέρει , και τι κάνει ; Τίποτα !!!

Ήδη πολλές ομάδες της Β΄Ερασιτεχνικής απέχουν από το πρωτάθλημα ενώ ο κακός χαμός αναμένεται και φέτος στη Γ΄Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι που το παίζουν παράγοντες να κουμαντάρουν δύο και τρεις ομάδες ταυτόχρονα. Και αυτά τα γνωρίζει η ΕΠΣΤ αλλά δεν τη βολευει να βάλει μια τάξη.

Έλεος, ας σταματήσει τώρα αυτός ο παραλογισμός. Προσβάλλει τον τόπο , αν έχει μείνει ελάχιστη αξιοπρέπεια.

 Δεν είναι δυνατόν η ΕΠΣΤ να συντηρεί μία τέτοια παράλογη κατάσταση μόνο και μόνο για να ψηφίζουν τα σωματεία στις εκλογές .

Προοπτική διόρθωσης δεν φαίνεται από πουθενά εκτός και αν υγιείς δυνάμεις που έχουν αποσυρθεί ή για χίλιους λόγους δεν ενεπλάκησαν μέχρι σήμερα και οι οποίες αγάπησαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θελήσουν να δουν το πρόβλημα κατάματα.

Έτσι, ακριβώς.

Περισσότερα προσεχώς ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης