"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

dentro1

Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Με χαμόγελο, αισιοδοξία και πολύ κέφι, το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου. Στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων το ύψους 29,7 μέτρων δέντρο, φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη γιορτή που ετοίμασαν. Αλλά, κυρίως, ευχαρίστησε τους τρικαλινούς που μετείχαν σε αυτή την όμορφη γιορτή!
Σε ένα απόγευμα με ψιλή βροχή, με παιδιά να χορεύουν, με τη Δημοτική Χορωδία να μας εισαγάγει στο πνεύμα των ημερών με όμορφα τραγούδια, , με τα ξωτικά, τον Αη Βασίλη, τη Νεράιδα, να είναι παρόντες και να μεταφέρουν την αύρα του Μύλου των Ξωτικών, τα Χριστούγεννα γέμισαν με το άρωμά τους την πόλη.

Δεκάδες τρικαλινοί κατέκλυσαν, όχι μόνο τον χώρο της κεντρικής πλατείας, αλλά και τον χώρο της κεντρικής γέφυρας!
Παιδιά με χαμόγελο χόρευαν στους ρυθμούς του – μαγεμένου από τα Τρίκαλα – djκαι ραδιοφωνικού παραγωγού Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος με τη μουσική του οδήγησε όλους τους παριστάμενους, σε ένα πάρτυ αντάξιο της χαράς των γιορτών. Και μπορεί το ψιλόβροχο να μην επέτρεψε την πραγματοποίηση όλων, όσα είχαν προγραμματιστεί, αλλά ο ενθουσιασμός, η χαρά, η γιορτινή ατμόσφαιρα, σε μια αγορά που με ανοιχτά μαγαζιά κέρδιζε επισκέπτες, έδωσαν το κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής!
Πόσω μάλλον, που μαζί με τον Μύλο των Ξωτικών, τα Τρίκαλα είναι πλέον η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!
Κι όλη αυτή η ατμόσφαιρα, με την ευγενική προσφορά καταστηματαρχών της πόλης, οι οποίοι συνεισέφεραν στον στολισμό, με βάση τη συνεργασία που προωθεί η δημοτική αρχή Τρικκαίων και η οποία ήδη απέδωσε προς όφελος όλων και με κέρδος, τη χαρά!

Καλά Χριστούγεννα!

Από το γραφείο Τύπου
dentro2 dentro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης