"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Τρία βραβεία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα CREEK TRAVEL ΑWARDS στη Στοκχόλμη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tρεις σπουδαίες διακρίσεις για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις κατηγορίες για τον καλύτερο τουριστικό προορισμό, τον καλύτερο γαστρονομικό προορισμό και τον καλύτερο προορισμό για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. 

Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια μεγάλη διάκριση για την Περιφέρειά καθώς αναγνωρίζεται, από τους πολίτες των σκανδιναβικών χωρών, ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Στις 14 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμηστα GREEKTRAVELAWARDSη Περιφέρεια Θεσσαλίας απέσπασε τρία βραβεία. Πρόκειται για ένα θεσμό στον οποίο συμμετέχουν οι ελληνικές Περιφέρειας και στη ψηφοφορία συμμετείχαν Νορβηγοί, Δανοί και Σουηδοί για τον καλύτερο τουριστικό προορισμό, τον καλύτερο γαστρονομικό προορισμό και τον καλύτερο προορισμό για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια μεγάλη διάκριση για την Περιφέρεια μας καθώς αναγνωρίζεται, από τους πολίτες των σκανδιναβικών χωρών, ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός. Παράλληλα αναγνωρίζεται η δουλειά που έχει γίνει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της θεσσαλικής γης, αφήνοντας ένα βαθύ αποτύπωμα όχι μόνο στον τουριστικό χάρτη της χώρας αλλά και της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποίησαν στη Στοκχόλμη και η οποία βοηθάει στην προώθηση και ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στρατηγική και προγραμματισμό προχωρά, γίνεται γνωστή και βραβεύεται.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης