"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα – Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε εκπεφρασμένη την άποψη του Δημήτρη Παπαστεργίου ότι “οκτώ χρόνια είναι αρκετά για να επιτελέσει κάποιος δήμαρχος το έργο του” και με διακαή την επιθυμία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού να συνεχίσει τον πολιτικό του δρόμο στα ευρωπαϊκά σαλόνια , όλα δείχνουν ότι οι ανακατατάξεις σε τοπικό και Θεσσαλικό σκηνικό είναι μπροστά.

Και όλα αυτά, με φόντο το όργιο της ακατάσχετης προβολής τους από τα τοπικά ΜΜΕ , το oποίο άρχισε να παίρνει μορφή επικοινωνιακής καταιγίδας .

Αν ο δήμαρχος Τρικκαίων με τον τίτλο του προέδρου της ΚΕΔΕ επιλέξει τον δρόμο προς την περιφέρεια Θεσσαλίας ή το βουλευτικό αξίωμα ή κάτι άλλο , αυτό μένει να φανεί .

Στο ερώτημα σε ποιον θα δώσει το δαχτυλίδι του δήμου Τρικκαίων , η απάντηση είναι , “αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι , λίγοι οι εκλεκτοί” .

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν “ανακατωσούρα” στο ψηφοδέλτιο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας όπου αναμένεται να γίνει το “έλα να δεις”.

Κώστας Σκρέκας , Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακωστα “σφιχταγκαλιασμένοι” από τη μέγγενη των μνημονίων πασχίζουν να αποδείξουν ότι μπορεί κάποιος υπουργός ή βουλευτής να προσφέρει στον τόπο του , με τον Ηλία Βλαχογιάννη να μη “το βάζει κάτω” και τον Μικέλη Χατζηγάκη πανέτοιμο να πάρει τη ρεβάνς .

Σε κάθε περίπτωση , ο άνθρωπος “κλειδί” είναι ο Χρήστος Μιχαλάκης.

Επειδή πέφτουν πολλά εγκεφαλικά, καρδιακές αρρυθμίες, , χοληστερίνες κλπ για όλους εμάς, που δεν μπορούμε να γίνουμε πολιτικοί , ας κάνουμε το μετέωρο βήμα του πελαργού.

Ποιοι πολιτικοί μας αντιπροσωπεύουν ;

Κώστας Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης