"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Ανασχηματισμός με Έλενα Παπαδοπούλου στο υπουργικό συμβούλιο ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει το αργότερο το επόμενο δεκαήμερο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, με εμφανή διάθεση να δώσει ένα πιο νεανικό προφίλ στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με Αθηναϊκά ΜΜΕ ενδέχεται να αναβαθμιστούν πρόσωπα της νεότερης γενιάς, όπως η γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» Έλενα Παπαδοπούλου .

H Έλενα είναι κόρη του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη  Παπαδόπουλου, ενώ οι γνώσεις που έχει σε οικονομικά θέματα είναι το δυνατό χαρτί της.

Η Έλενα Παπαδοπούλου εργάστηκε στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου και θεωρείται «ανήσυχο πνεύμα». Ενδεικτικά, υπήρξε ειδική σύμβουλος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ έχει συνεργαστεί ως ερευνήτρια με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πέντε ανασχηματισμούς έκανε ο Τσίπρας. Τις παραμονές και των πέντε τα ίδια και τα ίδια “διαρρέονται”. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα είναι μεγάλη επιτυχία να γίνεις υφυπουργός για 80 ημέρες !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης