Με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Περιφέρειας Αττικής και π. Υφυπουργού Γιώργου Βλάχου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Ο κ. Βλάχος μεταξύ των άλλων  ανέφερε τα εξής: “Κανείς δεν περισσεύει στην ΝΔ. Δεν υπάρχει εσωστρέφεια. Όλοι χρειάζονται. Όλοι έχουν θέση. Η ανανέωση είναι φυσική συνέπεια της ζωής. Η ΝΔ δεν χωρίζεται σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς. Πρόεδρος εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κα όλοι συμπορεύομαστε μαζί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λάθος πολιτική και για να προχωρήσει η χώρα χρειάζονται επενδύσεις, που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας. Αν δεν χτυπηθεί η ανεργία δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να πράξει κάτι. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ελληνικού , που παρόλο ψηφίστηκε και από την ΝΔ δεν προχωρά λόγω προβλημάτων με την Αρχαιολογική υπηρεσία και το Δασαρχείο.
Λόγω της κρίσης μπορεί να βοηθάν τα συσσίτια τους απόρους συμπολίτες μας, αλλά αν δεν γίνουν θέσεις εργασίες θα πέσουμε σε τέλμα”.
Κλείνοντας ανάφερθηκε ότι σύμφωνα με τον Μάο “καλύτερα να μάθεις σε κάποιον πώς να ψαρεύει για να έχει πάντα φαγητό παρά να του το δίνεις έτοιμο”.

Πριν την κεντρική ομιλία μετά τους απαραίτητους χαιρετισμούς από τους επισήμους, έγινε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη απολογισμός των πεπραγμένων της ΝΟΔΕ για την χρονιά Απριλίος 2016- Απρίλιος 2017. Ο κ. Βλάχος δέχθηκε ερωτήσεις, από τα στελέχη της ΝΟ.Σ. και έδωσε  απαντήσεις. Την  συζήτησε συντόνιζε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Κώστας Σκρέκας, οι π. Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο πολιτευτής Θανάσης Λιούτας, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, ο π. Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Κώστας Ψύχος, Αχιλλέας Λασπάς, Δημήτρης Βασταρούχας, ο Αντιδήμαρχος Πύλης ΛάκηςΧατζής, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, Καλαμπάκας Γιώργος Γεωργίου, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, τομεάρχες της ΝΟΔΕ κ.α.