"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Τρίκαλα- Δεν έχει τέλος η φαρσοκωμωδία στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων – δεν ευδοκιμούν τα παζάρια για το μοίρασμα των θέσεων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε κάθε περίπτωση, τραγικό και άθλιο είναι αυτό που γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων .
Πριν από 2,5 περίπου χρόνια  έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης η οποία θα υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των εργαζομένων σε καιρούς μνημονίων.
Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα οι δύο παρατάξεις που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ δεν κατάφεραν να μοιράσουν τα αξιώματα με αποτέλεσμα το Εργατικό Κέντρο να παραμένει ακέφαλο .
Παρατάσεις και κόντρα παρατάσεις από τα δικαστήρια , ο καιρός περνά , τώρα ζητούν από την Δικαιοσύνη να ορίσει πάλι προσωρινή διοίκηση [ ήδη μέχρι τώρα έχουν οριστεί δύο προσωρινές διοικήσεις ] .
Στο διάστημα αυτό ψηφίστηκαν και θα ψηφιστούν  μερικά από τα πιο αντισυνταγματικά μέτρα στην ιστορία της χώρας και στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων περί άλλων τυρβάζουν. 
Θέλουν να τα βρούνε αλλά δεν μπορούν , δεν ευδοκιμούν τα παζάρια για το μοίρασμα των θέσεων .
Σε μία περίοδο  που περνάνε σωρηδόν τα αντεργατικά μέτρα- προαπαιτούμενα του 3ου μνημονίου, και που οι εργαζόμενοι και στο νομό μας βρίσκονται με «το πιστόλι στον κρόταφο»  ο τυχοδιωκτισμός για την καρέκλα σε όλο του το μεγαλείο.
Γι αυτό και στις απεργιακές συγκεντρώσεις  παρευρίσκονται «πέντε συγγενείς , η μάνα τους και οι γειτόνοι».
Δυστυχώς η ιστορία τους μέτρησε και τους βρήκε εντελώς ακατάλληλους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης