"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών της κεντρικής πλατείας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άγιο είχε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης συμπολίτης ηλικιωμένος  στην προσπάθειά του να διαβεί την διάβαση πεζών.

Οδηγός τζιπ αντί να σταματήσει, ως όφειλε και όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι οδηγοί, πέρασε τη διάβαση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος.

Αμέσως έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς η σχέση κάποιων συμπολιτών – οδηγών με την οδική συμπεριφορά δεν είναι η πρέπουσα και αδυνατούν να αντιληφθούν ότι οι πεζοί έχουν απόλυτη προτεραιότητα παντού, πόσο μάλλον σε διάβαση όπου τα αυτοκίνητα σταματούν για να περάσουν.

Και αυτό είναι κατάκτηση για τα Τρίκαλα, μοναδικό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι ομως, Κάποιος οδηγός είπε ότι Καλά εκανε και δεν σταμάτησε το τζιπ ! φαίνεται ότι ο βλαμενος είναι μαθημένος να σταματάει σε γελάδια μόνο ! Ε , ας πάει στο χωριό του αφού δεν θέλει τον πολιτισμό ! Γιατί εμείς στα τρικαλα είμαστε Μ@Λ@ΚΕΣ που σταματάμε στις διαβάσεις! Στο χωριό του, Εκεί που έχει πολλά νταούλια (γελαδια)!!!

  2. Ασφαλώς και ο συγκεκριμένος ”άνθρωπος” θεώρησε πως αφού έχει ένα όχημα ογκώδες, έχει και το δίκιο με το μέρος του. Που να περίμενε πότε θα περάσει ο ηλικιωμένος. Βέβαια,αν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτόν που δεν του έδωσε προτεραιότητα στην διάβαση πεζών, θα αρχίσει να ρίχνει “καντήλια” για τον ασυνείδητο οδηγό που δεν έπραξε το σωστό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης