"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Κλειστά τα αρτοποιεία στις 4 Φεβρουαρίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες 28/1/2016 στα γραφεία του Σωματείου μας αποφασίστηκε να κινηθούμε πλέον δυναμικά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συμμαχώντας με όλες τις τάξεις και τους κοινωνικούς φορείς που πλήττονται βάναυσα και οδηγούνται και αυτοί μαζί με εμάς στο κλείσιμο και στην ανεργία. (Επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και εργάτες και μισθωτούς που βλέπουν πλέον τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, τις επιχειρήσεις να κλείνουν και τον πέλεκυ της ανεργίας να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους).

Η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητάς του, που μαζί με τις φορολογικές επιβαρύνσεις ξεπερνάει το 70% των κερδών, μας οδηγεί όλους μας σε μαζικό κλείσιμο των καταστημάτων μας (λουκέτο) και διαλύει άμεσα τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, οδηγώντας την κοινωνία και όλους εμάς σε ανεξέλεγκτες πλέον καταστάσεις.

Συνάδελφοι,

Είναι πλέον μονόδρομος η δυναμική μας απάντηση και η κλιμάκωση του αγώνα έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η οικονομική αφαίμαξη που απειλεί εμάς, τις οικογένειές μας και την κοινωνία μας γενικότερα.
Η συμμετοχή όλων και το κλείσιμο των καταστημάτων μας την 4η Φεβρουαρίου 2016 είναι πλέον απαραίτητη.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης