"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Παρέμβαση διαμαρτυρίας για την Ειδική Αγωγή-Ομάδα γονέων καλεί σε διαμαρτυρία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καλούμε όλους τους γονείς που τα παιδιά τους χρήζουν ειδικής αγωγής και τους θεραπευτες την Δευτερα 20 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο της Ασκληπειού (απέναντι από το ξενοδοχείο Αχίλλειον ) και ώρα 10:00-12:00 να παρευρεθείτε μαζί μας στην διαμαρτυρία που οργανώνουμε, για να γίνει η φωνή των παιδιών μας πιο δυνατή και ηχηρή στηρίζοντας παράλληλα την ομαδα γονέων ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ .

Παιδιά του φάσματος, παιδιά με οποιοδήποτε σύνδρομο Παιδιά με νοητική καθυστέρηση, με εγκεφαλική παράλυση, κινητικά ελλείμματα .

Αλλά και παιδιά με πλήθος διαταραχές, όπως ΔΕΠΥ, Βαρηκοΐα, Αρθρωτικές/φωνολογικές διαταραχές, Τραυλισμό, Γλωσσική καθυστέρηση, Δυσλεξία/Δυσορθογραφία/Δυσαριθμησία/ Δυσαναγνωσία κ.ο.κ. Βασιζόμαστε στην συμπαραστάση σας και η παρουσία σας είναι σημαντική για να στηρίξετε τον αγώνα μας για τα παιδιά που χρήζουν ειδικής αγωγής και των οικογενειών τους.

Ο νεός νόμος της ειδικής αγωγής είναι ένας κόφτης στις ζωές τους και στην πρόοδο τους. Απαιτούμε από την Πολιτεία να τους εξασφαλίζει το Δικαίωμά τους στη θεραπεία Και να διασφαλίσει τα παρακάτω ✓ Η διατήρηση της δαπάνης ειδικής αγωγής σε επίπεδα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών μας ✓ το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή θεραπευτή των παιδιών μας ✓ την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για τη σύμβαση Θεραπευτών / ΕΟΠΥΥ, ώστε να μην βρεθούν τα παιδιά μας χωρίς στήριξη στη μέση της θεραπευτικής χρονιας.

Για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, για τα παιδιά μας. Έφη Τζήμα (6978641209) Ανδριανή Αναστασίου (6977525520 – dimannivopitsiou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης