"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Ποιοι γεμίζουν τα «κενά» στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κ Γιώργος Χονδρός σύμφωνα με πληροφορίες θα στελεχώσει κατά πάσα πιθανότητα το ψηφοδέλτιο του Σύριζα στο Νομό Τρικάλων .

Η συζήτηση για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου ξεκίνησε και είναι “κοινό μυστικό”  …τόσο στη Ν.Ε. όσο και στα κεντρικά του κόμματος ότι ο Γιώργος Χονδρός -ιστορικό στέλεχος του Σύριζα- θα συμμετάσχει στην εκλογική μάχη .

Αυτονόητη η συμμετοχή των τριών νυν βουλευτών Σάκη Παπαδόπουλου , Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη ενώ πολύ θετικά βλέπουν ενδεχόμενη συμμετοχή του πολιτικού μηχανικού Θανάση Ευαγγελόπουλου .

Η φημολογούμενη συμμετοχή του διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Παρθένη “σκοντάφτει” ….στον Κώδικα Δεοντολογίας του Σύριζα σύμφωνα με τον οποίο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ψηφοδέλτια διοικητές οργανισμών , νοσοκομείων κλπ.

Απομένει η κάλυψη της 6ης θέσης στο ψηφοδέλτιο ενώ όπως σημειώνουν στελέχη του Σύριζα  οι υποψήφιοι βουλευτές δεν αναζητούνται από τις δεξαμενές των «σταρ»…., καθώς “το κριτήριο, δεν είναι η λαμπερή αναγνωρισιμότητα αλλά «η ποιότητα”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης