"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του “Κινήματος Αλλαγής”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η προσυνεδριακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής στο ξενοδοχείο “Ντίνα” . Το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου. Όπως ανέφερε ο βουλευτής κ. Μπαργιώτας  απαιτείται «αλλαγή πολιτικής με μια εθνική γραμμή για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, την παραγωγή νέου πλούτου στη χώρα και τη δίκαιη διανομή του για την στήριξη της μεσαίας τάξης και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Φωτογραφία του Sotiris Bletsas.
Φωτογραφία του Sotiris Bletsas.
Φωτογραφία του Sotiris Bletsas.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΧΟΛΙΑΡΟΥΔΙΑ; ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ; ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ. ΩΣ ΕΔΩ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΑΝ. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΤΕ.

  2. Δεν κρύβεται οτι η συνάθροιση ειναι πασοκογενής. Αν είναι να μαζεύεται το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το βαθύ ΠΑΣΟΚ και να πουλάει νέο κόμμα, λυπάμαι δεν θα πάρουμε.
    Αυτοί που οργάνωσαν την συνάντηση, ποιούς και με ποιές διαδικασίες προσκάλεσαν μέλη και ενδιαφερόμενους; Μάλλον ”κατά λάθος” άνοιξαν τον παλιό κοματικό κατάλογο του ΠΑΣΟΚ , γιατί όσοι-οσες γράφτηκαν ως νέα μέλη στο εγχείρημα και τηλέφωνο και δ/νση έχουν καταθέσει.
    Κα Κασοπούλου και οι πέριξ σου, είστε πολύ παλιοί , πολύ φθαρμένοι, και αρκετά συνομωτικοί, για να σας πιστέψουμε, οτι πιστεύετε στο νέα πολιτική προσπάθεια. Μάλλον μηχανισμούς και καρέκλες εκπροσωπείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης