"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Τρίκαλα – Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

lafarm

Σχετικά άρθρα

prosfyges

 

Με προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, εκατοντάδες πρόσφυγες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Άντρες και γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι καθώς και πολλά μικρά παιδιά και βρέφη ζουν σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και στερούνται στοιχειώδη αγαθά όπως το φαγητό και το νερό.
Πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Rossonero (Αμαλίας 18).

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και ενθαρρυντική. Κάθε μέρα υποδεχόμαστε ανθρώπους που στέκονται αλληλέγγυοι προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, και το Σάββατο 19/9 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στην Ασκληπιού(μπροστά στο Stradivarius), θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Η λίστα, σύμφωνα με τους εθελοντές, είναι η εξής:
Χυμοί (ατομική συσκευασία), λάδι, μακαρόνια, ρύζι, τοματοχυμοί, κρουασάν, μπισκότα, σερβιέτες, πάμπερς, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, βρεφικές τροφές σε βαζάκι ή σκόνη, γάλατα εβαπορέ μικρή συσκευασία, ξηροί καρποί, depon, bepanthol, γάζες, betadine, κρέμες αντηλιακές, comtrex, αθλητικά παπούτσια για παιδιά και ενήλικες σε όλα τα νούμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης