"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Σύλληψη 43χρονου για κλοπή χρηματοκιβωτίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Xrimatokivotio
Εξιχνιάστηκε άμεσα μία περίπτωση κλοπής από κατάστημα που έλαβε χώρα στην πόλη των Τρικάλων

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 43χρονος ημεδαπός

Ο δράστης είχε αφαιρέσει από το κατάστημα ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε, μεταξύ άλλων, επιταγές που αντιστοιχούσαν σε μεγάλα χρηματικά ποσά

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκε άμεσα μία περίπτωση κλοπής από κατάστημα που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην πόλη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, ως δράστη της κλοπής.

Ειδικότερα, την (25-03-2015), ο 43χρονος διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, επιταγές που αντιστοιχούσαν σε μεγάλα χρηματικά ποσά, τρία μπλοκ επιταγών και διάφορα έγγραφα, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό από την ταμιακή μηχανή.

Ύστερα από συστηματική έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το δράστη, ο οποίος τους παρέδωσε τα κλοπιμαία που είχε αποκρύψει σε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης