"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Τα “βρόντηξε” o Aντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων – Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Πεταράκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

  Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Τρικάλων απέστειλε προς την Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Πεταράκης . Άνθρωπος χαμηλών τόνων , μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλη προσφορά στο θέμα της λειτουργίας του νοσοκομείου κατέθεσε την παραίτηση του σήμερα το πρωί. Στην επιστολή  δεν αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση αλλά είναι γνωστή η κόντρα που είχε με τον διοικητή Δημήτρη Παρθένη. Είχε εκφράσει κατά καιρούς την αντίθεση του σε πολλές ενέργειες του  διοικητή , την διαφορετικότητα των απόψεων του κατέθετε στο Δ.Σ. και γενικότερα όπως τόνιζε “αυτός ο τρόπος διοίκησης δεν αρμόζει στην αριστερά” . Με επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του νοσοκομείου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα τους και τους συγχαίρει  για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά να κρατήσουν “‘όρθιο” το νοσοκομείο . Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Πεταράκης που θεωρείται ιστορικό στέλεχος του Σύριζα είχε παραιτηθεί  από  μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του κόμματος και όπως είχε δηλώσει  «το ποτήρι ξεχείλισε με τα   άδικα και υφεσιακά μέτρα που ψηφίστηκαν και η εφαρμογή τους βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες, τις προγραμματικές δηλώσεις, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε τα δεδομένα της απόφασής του..αλλά μ’αρέσει να πιστεύω πως ενδεχομένως να είναι ενα ελπιδοφόρο μήνυμα.. και η σήψη να μην έχει γενικευθεί και διαβρώσει τους πάντες και τα πάντα και να αποτελεί φωτεινή εξαίρεση με γνώμονα τη συνείδησή του, τις αρχές του και έστω και κάπως αργά,τον ανδρισμό του, έναντι ‘σπιθαμιαίων’ ηγετίσκων, κάθε λογής αναρχομπάχαλων οπου με τη προβιά του δήθεν «ηθικού πλεονέκτηματος» ρήμαξαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι να ισοπεδώνουν τη χώρα.

    Υ.Γ.Ελπίζω επίσης..να ΜΗ στοχεύει μόνο στη δημοσιότητα και στην ηρωοποίηση εξ ονόματος, υποτίθεται, των γνησίων αριστερών.. ”Ορθοδόξων αριστερών”..
    Θα είναι γελοίο αισθητικά, αλλά και ψυχαναλυτικά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης