"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Τρίκαλα: Υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ομόφωνα θετική η άποψη των συμμετεχόντων στη σημερινή σύσκεψη για την δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση στο δήμο Τρικκαίων.

Πρόκειται για την πρώτη μία σειράς τριμερών συσκέψεων σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, που γίνονται κατ’ επιταγή του υπουργείου Παιδείας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο διευθυντής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστος Μπουλούμπασης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών των Τρικάλων, Χρήστος Τρικάλης. Αντικείμενο ήταν η διευθέτηση των λεπτομερειών σχετικά με την επέκταση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Σε ό,τι αφορά το δήμο Τρικκαίων οι συμμετέχοντες ομοφώνησαν ως προς την σημασία της υποχρεωτικότητας της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. Ενστάσεις σημειώθηκαν μόνο ως προς τον μεγάλο αριθμό των νηπίων στο κέντρο της πόλης και τον μικρό αριθμό των διαθέσιμων σχολικών κτιρίων. Βέβαια, το επόμενο διάστημα θα ανεγερθούν δύο νέα νηπιαγωγεία και πάλι, ωστόσο, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες. Θα εξεταστεί, έτσι το επόμενο διάστημα μία λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης