"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Φουντώνουν τα σενάρια για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Τινάζουν την «μπανκα» στον αέρα Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Αποστόλης Κολίτσας ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο εκλογικός ορίζοντας μικραίνει συνεχώς ενώ αυτό που δηλώνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ , είναι η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης.

Όποιος παροικεί στην «γαλάζια Ιερουσαλήμ» γνωρίζει ότι στα Τρίκαλα έχει ξεσπάσει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ των πολιτικών γραφείων και η κατάσταση θυμίζει καζάνι που βράζει… 

Τις τελευταίες ώρες δύο ονόματα πολύ αξιόλογων επιστημόνων προβάλλουν ως φαβορί για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας .

Ο γιατρός δ/ντης της νευροχειρουργικής κλινικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο γεωλόγος με ειδικότητα στην «Αειφορική διαχείριση υδατικού Περιβάλλοντος» Αποστόλης Κολίτσας .

Και οι δύο έχουν πολύ πλούσια βιογραφικά τα οποία περνάνε από το μικροσκόπιο των επιτελών Μητσοτάκη .

Μέλη του Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και οι δύο , προερχόμενοι από το χώρο της αυτοδιοίκησης , πολιτεύτηκαν μέχρι σήμερα χωρίς τυμπανοκρουσίες και ενδεχόμενη επιλογή τους θα οδηγήσει σε ανατροπές ακόμα και για «κλειδωμένες» μέχρι πρότινος υποψηφιότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης