"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα – Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο τέλος της εβδομάδας  29,30 και 31 Ιουλίου, η πόλη μας θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου. Οι κατηγορίες αθλητών και αθλητριών που θα συμμετέχουν είναι των: εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων.

Στις  παραπάνω κατηγορίες έχουμε  τα νέα ταλέντα της ποδηλασίας της χώρας μας όπου θα έρθουν (από κάθε γωνιά της Ελλάδος) να δείξουν τις ικανότητες τους και το υψηλό επίπεδο τους στο άθλημα. Σύνολο 160 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχουν σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 160 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου
Συνδιοργανωτές θα είναι: Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που θα συνδράμει καλύπτοντας την διαμονή των αθλητών. Ο Δήμος Τρικκαίων με  τον  Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, που θα αναλάβουν και το πολύ δύσκολο έργο της εξεύρεσης εθελοντών και ειδικευμένων οδηγών με αυτοκίνητα  για την κάλυψη και την ασφάλεια των αθλητών. Συντονιστής για την ασφάλεια των αθλητών θα είναι η αστυνομία και το τμήμα τροχαίας Τρικάλων, η εμπειρία τους στους αγώνες ποδηλασίας είναι δεδομένη, αφού κατά το παρελθόν ήταν παρόντες και κάλυψαν με επιτυχία αρκετούς ποδηλατικούς αγώνες στον Νομό Τρικάλων.
Την  Δευτέρα 25/7 το μεσημέρι  έγινε μια μίνι σύσκεψη με τους αρμόδιους συνδιοργανωτές στο δημαρχείο όπου και πάρθηκαν οι κατάλληλες  αποφάσεις και δρομολογήθηκαν όλες οι ενέργειες που θα γίνουν γι αυτή την μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση της πόλης μας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων:

https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/?fref=nf  αν και καινούριο σωματείο, πλαισιώνεται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ποδηλασίας, αυτό μαζί με την όρεξη για προσφορά και ποδηλατική ανάπτυξη κάνει την διαφορά και έχει σαν αποτέλεσμα τα δύο τελευταία χρόνια να γίνονται αρκετοί και σημαντικοί αγώνες στον Νομό Τρικάλων. Στόχος  μας είναι να συνδιοργανώσουμε με ασφάλεια ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας αντάξιο του θεσμού  που πρεσβεύει.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7/2016
14:00  Τεχνικό συνέδριο των αρχηγών των σωματείων. Στην αίθουσα συνεδριάσεων στο τεχνικό  επιμελητήριο Τρικάλων (Βενιζέλου 1).
17:00  Ατομική Χρονομέτρηση, διαδρομή:  Χαϊδεμένη – Ράξα (γέφυρα) δεξιά – Ρίζωμα – επιστροφή από την ίδια διαδρομή και τερματισμός στην Χαϊδεμένη.
20:00 Τέλος ατομικής χρονομέτρησης.
ΣΑΒΒΑΤΟ  30/7/2016
17:00  Αγώνας αντοχής προεκκίνηση από κεντρική πλατεία  και στην συνέχεια εκκίνηση επάνω στην αερογέφυρα με προορισμό προς Πεδικοράχη – ευθεία προς  Χαϊδεμένη – αριστερά προς  Ράξα (γέφυρα) –  δεξιά προς Ρίζωμα –  δεξιά προς Πλάτανο – δεξιά προς Χαϊδεμένη . Στην Χαϊδεμένη κλείσιμο  1ης στροφής και συνέχεια για επόμενη στροφή δεξιά προς Ράξα. Μετά το κλείσιμο και της 5ης στροφής, ευθεία για Τρίκαλα μέσω αερογέφυρας και λόφο προφήτη Ηλία. Τερματισμός μπροστά στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Ο τερματισμός των Νεανίδων και Κορασίδων θα γίνει στην Χαϊδεμένη.
Παίδων 91,4km 5στροφές,  Νεανίδων 67,9km  4στροφές  και Κορασίδων 52,7km  3στροφές  .
20:00 Απονομές στην κεντρική πλατεία.
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7/2016
09:00 Αγώνας αντοχής εφήβων στην ίδια διαδρομή 121,8km  7στροφές.
13:00  Τερματισμός και απονομές στην κεντρική πλατεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης