"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τραγική κατάληξη για 79χρονη Καλαμπακιώτισα

lafarm

Σχετικά άρθρα


Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 79χρονης Καλαμπακιώτισας Ελένης Δριτσέλη Καμπά η οποία αναζητούνταν από την 1η Ιουλίου 2014. Το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ορεινή περιοχή της Χίου όπου και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της από τους οικείους της.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες χθες στις έξι το απόγευμα ένας βοσκός σε ορεινή περιοχή του νησιού βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκελετό ανθρώπου και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για σκελετό γυναίκας που έφερε πάνω της και ένα μεγάλο σταυρό που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την Ελένη Καμπά που κατάγονταν από την Καλαμπάκα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα μεταβαίνει στη Χίο ο γιος της προκειμένου να μπει στην διαδικασία της αναγνώρισης και αφού ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει η ιατροδικστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της 79χρονης η οποία ως γνωστόν έπασχε από αλτσχάιμερ (πηροφορίες από meteoravoice.gr).

Βγήκε από το σπίτι της για μία βόλτα στην περιοχή του Εμποριού στη Χίο και χάθηκε

Η Ελένη Δριτσέλη Καμπά 79 χρόνων, αγνοούνταν από την 1η Ιουλίου. Περίπου στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας κάτοικοι της περιοχής την είδαν τελευταία φορά να περπατά στο δρόμο κοντά στο σπίτι της. Η μόνιμη κατοικία της ηλικιωμένης ήταν στην Καλαμπάκα, ενώ στη Χίο περνούσαν με τον σύζυγό της τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Για την εξαφάνιση της είχε σημάνει Silver Alert.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης