"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

“Τραγουδάμε την Ελλάδα” από την Χορωδία Τρικάλων υπό την δ/νση της Τασίας Κασιώλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kasiola T  1
Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Συναυλία «Τραγουδάμε την Ελλάδα» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα) στο Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων. Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

Επί σκηνής, 250 τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη Χορωδία Νέων και την Παιδική Χορωδία του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Η συναυλία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά κατόπιν απαίτησης του κοινού, καθώς λόγω της μεγάλης προσέλευσης, τεράστιο μέρος του δεν είχε καταφέρει να την παρακολουθήσει.
kasiola T
Και φέτος, η θερμή ανταπόκριση του τρικαλινού και μη κοινού, από την πρώτη ημέρα διάθεσης των δωρεάν προσκλήσεων εισόδου (Σάββατο 18 Απριλίου 2015) στη γραμματεία του Σωματείου μας, αποδεικνύει την αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς της «Χορωδίας Τρικάλων» και της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα.

Όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενα δελτία τύπου, η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό (δεν επιτρέπεται σε παιδιά κάτω των 10 ετών), με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την προσκόμιση της δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο, προσκομίζεται υποχρεωτικά στην είσοδο και δεν αντιστοιχεί σε αριθμημένη θέση.

Η χωρητικότητα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, δυστυχώς αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά πολύ μικρή για να καλύψει το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού για τη μεγάλη συναυλία «Τραγουδάμε την Ελλάδα», και ως εκ τούτου υποσχόμεθα, ότι η «Χορωδία Τρικάλων» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επανάληψη της συναυλίας στο άμεσο μέλλον.

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης