"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Τραγωδία στην Πάτρα: «Βουτιά θανάτου» για τρεις φοιτητές

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μια ανείπωτη τραγωδία με θύματα τρεις νέους από 20 έως 23 ετών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάτρα όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι άτομα έπεσε στο νερό στο παλιό Λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Άγνωστο πώς το όχημα κατέληξε τελικά στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις από τους επιβαίνοντες, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το λιμενικό, οι πέντε επιβαίνοντες φέρονται να είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης