"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρεις κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων πέρασαν στο πανεπιστημιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την επανέναρξη των σχολείων, την 1ηΣεπτεμβρίου 2020, με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε εκτός των άλλων για την εισαγωγή σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τριών υποψηφίων – κρατούμενων των Φυλακών Τρικάλων.

Αφού αρχικά φοίτησαν στο 2ο ΣΔΕ Τρικάλων, ακολούθως συνέχισαν ως κατ’ ιδίαν διδαχθέντες του Εσπερινού Λυκείου Τρικάλων, από όπου κατάφεραν να εισαχθούν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στις σχολές Λογιστικής και Πληροφοριακών συστημάτων Θεσ/νίκης, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσ/νίκης και Πληροφορικής Καβάλας.

Χαιρόμαστε πραγματικά και νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που η φοίτηση τους στο Σχολείο της Φυλακής τους έδωσε νέα κίνητρα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους και συγχαίρουμε το 1ο Εσπερινό Γυμνάσιο Τρικάλων με Λυκειακές τάξεις για την αποδοχή των κρατούμενων μαθητών στους κόλπους του και την εκπαιδευτική τους καθοδήγηση τα τρία τελευταία χρόνια.

Κυρίως ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων για τη διαρκή στήριξη αυτών των πρωτοβουλιών, την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που αφορούν αυτή την επιτυχία.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών 2ου ΣΔΕ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης