"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τριάντα Τρικαλινοί προμηθευτές “εγκλωβισμένοι” στον Μαρινόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τουλάχιστον τριάντα, είναι σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι «εγκλωβισμένοι» προμηθευτές του Μαρινόπουλου από την περιοχή των Τρικάλων, οι οποίοι εύχονται και προσεύχονται να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε να πάρουν έστω ένα μέρος από τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr η  γκάμα περιλαμβάνει όλους τους βασικούς κλάδους διατροφής όπως τυροκομικά, κρέατα, φρούτα, λαχανικά, αλλαντικά, προϊόντα αρτοποιίας, μελισσοκομίας και πάει λέγοντας. Πολλοί εξ΄αυτών, μάλιστα, διοχέτευαν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους στην γνωστή αλυσίδα  και τώρα βρίσκονται εξ΄ολοκλήρου «εγκλωβισμένοι» σε αυτή με οδυνηρές συνέπειες για τις επιχειρήσεις τους αν δεν πληρωθούν έστω και ένα μέρος από αυτά που τους οφείλονται.

Ξεχωριστή περίπτωση, λόγω μεγέθους, είναι βέβαια η ΤΥΡΑΣ. Ο Τρικαλινός γαλακτοβιομηχανικός όμιλος, χάριν ευρωστίας, όγκου και οργάνωσης, έχει προεξοφλήσει εδώ και καιρό μια ζημιά αρκετών εκατομμυρίων, ενσωματώνοντάς την στα μελλοντικά του αποτελέσματά . «Δυστυχώς όποιος εκτίθεται στην αγορά έχει και απώλειες» δηλώνει κορυφαίο στέλεχος της επιχείρησης και προσθέτει με νόημα: «Θα αναγκαστούμε να δουλέψουμε σχεδόν ένα χρόνο τζάμπα για τον Μαρινόπουλο…».

Το κακό όμως και για την Τρικαλινή αγορά θα είναι μεγάλο αν τελικά δεν υπάρξει μια στοιχειωδώς αποδεκτή λύση για την επόμενη μέρα. 

Η οικονομία είναι «αλυσίδα», άρα και οι επιπτώσεις από ένα τόσο μεγάλο «κανόνι» θα είναι αλυσιδωτές…

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης