"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Ήττα των Τρικάλων BC Aries από την Κηφισιά με 73-76.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα των Τρικάλων ηττήθηκε στην 4η αγωνιστική της basket league από την Κηφισιά εντός έδρας με σκορ 76-73.
Δεκάλεπτα: 13-20, 35-40, 51-58, 73-76

IMG_8067

sportrikala

Από εκείνο το απίστευτο παιχνίδι της Α2 με το απίθανο καλάθι του Τριανταφύλλου που ανέβασε τα Τρίκαλα BC στην Α1 η Κηφισιά έχει αποδειχτεί κακός δαίμονας των «κυανέρυθρων». Η απογευματινή ήταν η 5η σερί νίκη στην Α1 (3η μέσα στα Τρίκαλα) στις τρείς χρονιές που οι δύο ομάδες παίζουν στην μεγάλη κατηγορία με τους φιλοξενούμενους όμως κάθε χρόνο να ρίχνουν πολύ περισσότερα χρήματα στο αγωνιστικό τους μπάτζετ απ” ότι εμείς.

Ωστόσο, τα Τρίκαλα BC Aries θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα είχαν κάποιοι παίκτες τους καθαρό μυαλό, αν δεν έκαναν τόσα ανόητα και αστεία λάθη (21 τον αριθμό!) που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πάρουν μία μικρή διαφορά την στιγμή που πέρασαν μπροστά με 67-66 λίγο πριν το τέλος με κλέψιμο και εν συνεχεία κάρφωμα του Σόκο.

Τα Τρίκαλα μπήκαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο γήπεδο και προηγήθηκαν γρήγορα με 6-0, αλλά η Κηφισιά αποδείχθηκε πιο οργανωμένη και με περισσότερες λύσεις σε διάρκεια. Ο «ζεστός» επιθετικά Γκίκας της έδωσε το πρώτο της προβάδισμα με 7-6 στο 4′ και λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-8, αφού πήρε μπρος και ο Στίγγερς. Οι δυο τους σκόραραν από οκτώ πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο το οποίο βρήκε την ομάδα τους μπροστά στο σκορ με 20-13.
Η Κηφισιά είχε επιβάλει τον ρυθμό της και διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο 16′ έφτασε τη διαφορά και στους δέκα πόντους, 35-25, αλλά τα Τρίκαλα με το ξέσπασμα του Ρόμπνισον έδειξαν μια πρόσκαιρη αντίδραση και μείωσαν μέχρι το 35-40 του ημιχρόνου.

Η Κηφισιά έκανε ένα γρήγορο 5-0 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και ξαναπήγε τη διαφορά στους δέκα, 45-35, ο Τζερόντ Στίγγερς με τον Μαυροειδή αυτή τη φορά παρτενέρ κρατούσαν τους φιλοξενούμενους στο τιμόνι του αγώνα και στο προβάδισμα 58-51 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Τα Τρίκαλα ουδέποτε τα παράτησαν παρά το… ψυχοφθόρο του να κυνηγούν σε όλο το ματς. Με τους Σοκό και Κοντζέρ να ηγούνται της αντεπίθεσης, κατάφεραν στο 36′ να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής, 61-62 και να έχουν δημιουργήσει τις συνθήκες του απόλυτου ντέρμπι και στο 38′ να προηγηθούν με 67-66.

Η πείρα και η κλάση του Δημήτρη Μαυροειδή αποδείχθηκαν καταλυτικά για τη συνέχεια. Η μπάλα πέρασε στα χέρια του έμπειρου σέντερ, ο Λεωνίδας Κασελάκης επίσης αποδείχθηκε ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και η Κηφισιά βρέθηκε στο τελευταίο λεπτό να προηγείται με 75-69 και να έχει εξασφαλίσει μια νίκη που δικαιούταν βάσει της εικόνας του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΛεβαράκης): Κάντουγκαν 8, Ντάουελ 10, Σοκό 21(1), Καραθανάσης 2, Τσιάρας 2, Κοντζέρ 13(1), Καλλές 2, Ρόμπινσον 13(2), Καλογιαννίδης, Τιγκ, Βαρυτιμιάδης 2
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Ντ. Στίγγερς 6, Χατζηνικόλας, Γκίκας 15(2), Διαμαντάκος 2, Πόποβιτς, Μαυροειδής 13, Κασελάκης 11, Χρυσικόπουλος, Τζ. Στίγγερς 13(3), Χογκ 14, Φρέζιερ 2

IMG_8049

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης