"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινά ΜΜΕ και δεξιοί κλαρινογαμπροί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεξιός Ψάλτης : Tη δεκαετία του 60` η Αμερική βίωσε την απότομη άνθιση της βιομηχανίας του θεάματος (κινηματογράφος – τηλεόραση) άλλα και των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών).

Ήταν η εποχή που χιλιάδες ατάλαντα κοριτσόπουλα  απο την επαρχιακή ενδοχώρα ,χύθηκαν στο κυνήγι της δημοσιότητας ,αναζητώντας μια θέση στο χολυγουντιανό Star system .

Το αποτέλεσμα γνωστό και η κατάληξη στις περισσότερες των περιπτώσεων, ήταν μια θέση στις ταινίες πορνό η στα γραφεία συνοδών του Las Vegas.

Όλα αυτά έρχονται στο νου – κάνοντας και τους απαραίτητους συνειρμούς -, παρακολουθώντας την επέλαση στα πλείστα τοπικά ΜΜΕ, πληθώρας  υπερφιλόδοξων εν δυνάμει πολιτικών,κυρίως της ημετέρας δεξιάς παρατάξεως, στον αγώνα τους για λίγη  αναγνωρισιμότητα  .

Είναι γεγονός ότι τα Τρίκαλα  έχουν  τη τύχη να διαθέτουν  μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων , ραδιοσχολιαστών και μέσων ενημέρωσης, που σε συνδυασμό με τα άνωθεν δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα και ένα αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό.

Η πολιτική συναλλαγή οργιάζει και η ακατάσχετη προβολή γραφικών και ψώνιων τείνει πια να γίνει ο κανόνας.

Στη πορεία μέχρι τις εκλογές (βουλευτικές – αυτοδιοικητικές) ,αλλά και κατά την διαδικασία  κατάρτισης συνδυασμών και ψηφοδελτίου ,θα ζήσουμε δυστυχώς ιλαροτραγικές καταστάσεις.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ οφείλει να λάβει πρωτοβουλίες ,εν όψει και των πανηγυριών  του καλοκαιριού προκειμένου  να μην διασυρθεί για άλλη μια φορά  η παράταξη του ήθους και του μέτρου,όπως πέρυσι .

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το κόμμα της ΝΔ δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα εξαγνίσει κάθε τοπικό φελλό αλλά  ούτε και το άγιο δισκοπότηρο που θα προσδώσει  αξία σε κάθε κλαρινογαμπρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης