"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τρικαλινοί υποψήφιοι που κατάφεραν να φτάσουν κοντά στην κορυφή, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες και μπαίνοντας στο φετινό πάνθεον των αριστούχων (φωτο)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διάβασαν, αγωνίστηκαν και η προσπάθειά τους απέδωσε καρπούς.

Υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πήραν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την εισαγωγή τους στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμούν.

εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» Ευαγγελία Κάκια

Υψηλές βαθμολογίες 

Η Ιατρική είναι η πρώτη επιλογή του Μενέλαου Αμπελαργά από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων που κατάφερε να συγκεντρώσει 19. 225 μόρια, ενώ όπως σημείωσε το συστηματικό διάβασμα και οι χαμηλοί τόνοι τον έφεραν έως εδώ.

Στην Ιατρική προσανατολίζεται και Χρήστος Παπαβασιλείου με 18.615 μόρια.

Ενώ ο Θανάσης Φ. Κατσακιώρης κατάφερε να συγκεντρώσει 18. 572 μόρια με την Σχολή Μηχανικών Αεροπόρων (ΙΚΑΡΩΝ) να κερδίζει στις επιλογές του.

Η Μαριάννα Μπαμπανάρα από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων συγκέντρωσε 18. 517 μόρια με τη Νομική να βρίσκεται στην πρώτη λίστα των επιλογών της, ενώ ο Αθανάσιος Μπάτζιος από το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων με 18. 440 μόρια προσανατολίζεται στη Νομική Σχολή.

Η Μυρτώ Μπουλογιώργου από το 6ο Γενικό Λύκειο κατάφερε να συγκεντρώσει 18.800 μόρια και την ενδιαφέρει η Ψυχολογία ή η Αγγλική Φιλολογία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καθηγητές της, τόσο στο σχολείο, όσο και στο φροντιστήριο.

Από το 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων η Κωνσταντίνα Σαμαρά συγκέντρωσε 18.495 μόρια με τη Νομική και τη Ψυχολογία να αποτελούν τις ή Ψυχολογία και η Όλγα Κλούφη 18. 314 μόρια, ενώ επιθυμεί να δηλώσει Νομική, Ψυχολογία, καθώς και Διεθνών Σπουδών.

Από το Γενικό Λύκειο Πύλης  ο Δημήτρης Τριάντης συγκέντρωσε 18. 997 μόρια. Ο νεαρός μαθητής θέλει να περάσει στην Ιατρική για να ασχοληθεί με την βιοϊατρική έρευνα.

Υψηλές βαθμολογίες καταγράφηκαν και στα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» με την Ευθυμία Κουβελά να συγκεντρώνει 19. 060 μόρια με την Ιατρική Αθηνών να αποτελεί την πρώτη της επιλογή. Με κατάλληλο προγραμματισμό και μεθοδικότητα, όπως η ίδια μας ανέφερε,  κατάφερε να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να γράψει υψηλούς βαθμούς στις  πανελλαδικές εξετάσεις.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω τα εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ», τους γονείς μου και το συγγενικό μου περιβάλλον για την ηθική και υλική στήριξη.

Η Ελένη Κορκή συγκέντρωσε  18.849 μόρια και επιθυμεί να δηλώσει την Ιατρική Θεσσαλονίκης.  «Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μου στον παππού μου που δεν είναι πλέον κοντά μου πια, διότι με στήριζε σε κάθε μου βήμα» ανέφερε.

Η Βασιλική Ταγάρα συγκέντρωσε 18.781 μόρια και πρώτη της επιλογή είναι η Ιατρική Θεσσαλονίκης και ακολουθεί ο Λάμπρος Γκινής με 18.404 μόρια.

Επίσης, ο Απόστολος Γεωργούλας κατάφερε να συγκεντρώσει 18.322 μόρια και πρώτη του επιλογή είναι η Σχολή Αξιωματικών Αστυνομικών, καθώς και η Ροδάνθη – Ζωή Ζουλιανίτη με 18. 322 μόρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης