"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Τρικαλινός δότης μυελού των οστών θα χαρίσει ζωή σε ασθενή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 2016 έκλεισε με μια ευχάριστη είδηση όσον αφορά την Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών. Νεαρό άτομο που ζει στα Τρίκαλα ετοιμάζεται από εθελοντής δότης να γίνει πλέον δότης σε ασθενή του εξωτερικού, σύμφωνα με τη Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων που δραστηριοποιείται δυναμικά με στόχο την ενεργοποίηση εθελοντών δωρητών μυελού των οστών στο Νομό.
Δύο περίπου μήνες πριν, το »ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τον οποίο συνεργάζεται η Μονάδα ενημέρωσε για τον συγκεκριμένο εθελοντή δότη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον περαιτέρω έλεγχο που απαιτείται. Οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σε περίπου δύο εβδομάδες και ελπίζουμε ο ασθενής να βρει την πολυπόθητη σωτηρία.
Έξι (6) συνολικά άτομα μέσα στο 2016 έγιναν δότες από το Σύλλογο » ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και χαρίσαν ζωή σε πέντε (5) Έλληνες ασθενείς και έναν(1) άλλης χώρας.
«Μην αμελείτε την τόσο σπουδαία αυτή πράξη… Καλή χρονιά σε όλους!» αναφέρει η Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης