"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Τσίπρας για την υπόθεση Πατέρα: «Δικαιώνουν τον… έρμο τον Καρανίκα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε – μιλώντας σήμερα από τα Τρίκαλα και τον τηλεοπτικό σταθμό της TRT – στον διορισμό του Κώστα Πατέρα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας .

Όπως ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός :

“και επί δικής μας κυβέρνησης με τους ΑΝ.ΕΛ. ήθελε να γίνει διοικητής , είχε καημό . Δεν το δεχθήκαμε , το πρόσφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν για 500-1000 ψήφους μοιράζουν τέτοιες θέσεις , φανταστείτε τι γίνεται πιο επάνω” ...Eπίσης το βράδυ στην ομιλία του ανέφερε” είχε βάλει αμετι μουχαμετι να γίνει διοικητής , πήγε στον Καμένο. Όμως εμείς είχαμε διαδικασίες με τα βιογραφικά. Αν ηταν μονο ο κ Πατερας πάει καλά , δυστυχώς είναι πολλά τα κομματικά στελέχη”.

«Δυστυχώς αυτή είναι η παθογένεια του παλαιού πολιτικού συστήματος. Είμαι υπέρ της πραγματικής αριστείας, να προχωρούν αυτοί που πραγματικά έχουν τα καλύτερα βιογραφικά και τα περισσότερα προσόντα.

Μία ακόμη σημαία του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το εξοργιστικό είναι το ψέμα και η fake αριστεία.

Το εξοργιστικό είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κάλυψε τον κ. Διαματάρη ενώ γνώριζε ότι δεν έχει πτυχίο από το Κολούμπια», είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα, ο οποίος δεν έγινε ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε διοικητής. Μετακλητός υπάλληλος στο Μαξίμου ήταν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης