"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Υπέγραψε κι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ο Φορτούνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Μέχρι το 2023 στα ερυθρόλευκα και με συνολικές απολαβές κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ . Με βάση αυτά τα νούμερα  ο Τρικαλινός άσος γίνεται πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής της Super league

“Ήθελα να μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό, δεν θα έβαζα άλλον σύλλογο πάνω από τον Ολυμπιακό. Η καρδιά μου έλεγε να παραμείνω εδώ, με αγαπάνε και τους αγαπάω. Νιώθω υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Συζητούσαμε καιρό ο μάνατζέρ μου με τον πρόεδρο και τη διοίκηση, εγώ προσωπικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που με έφερε στην ομάδα. Όταν με κάλεσε να μιλήσουμε, όλα έγιναν πιο εύκολα“.

“Έχουμε δύο χρονιές χωρίς τίτλο, εγώ είμαι σε μία ομάδα που έχει πάρει πρωταθλήματα, Κύπελλα και έχει παίξει στο CL, πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα στους τίτλους.

Με τον Ποντένσε έχουμε βρει καλή χημεία, πιστεύω θα γίνει το ίδιο και με τον Βαλμπουενά που είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα.

Yπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Μαρτίνς, με πίστεψε από την αρχή της σεζόν πέρυσι. Είναι κίνητρο για μένα παραπάνω που υπέγραψα, ο προπονητής.

Πέρυσι δούλεψε πολύ καλά την ομάδα και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και φέτος, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Εμείς πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν”.

Ο Φορτούνης ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, αλλά επέστρεψε στο λιμάνι και την πρώτη ομάδα το 2014, προερχόμενος από την Καϊζερσλάουτερν. Με τα «ερυθρόλευκα», μετρά 196 συμμετοχές, 67 γκολ και 60 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015). Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 43 συμμετοχές, 17 γκολ και 16 ασίστ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης