"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Υπέγραψε τη σύμβαση με το ΓΝ Λάρισας και εντάσσεται στο ΕΣΥ ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο γραφείο του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Λαμπρούλης γιατρός-πνευμονολόγος, βουλευτής ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση για να συνεισφέρει στο ΕΣΥ. Ο Γ. Λαμπρούλης θα ενταχθεί στο ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

«Αφουγκράζομαι την αγωνία των συναδέλφων»

Η κίνηση αυτή έρχεται ύστερα από την επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο της Βουλής πριν από δύο και πλέον εβδομάδες, με την οποία ζητούσε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου, για να συνδράμει στη μάχη κατά της πανδημίας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Λαμπρούλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία των συναδέλφων γιατρών, που στα όρια των αντοχών τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην ανάγκη περίθαλψης των ασθενών, την αγωνία των οικογενειών για τους ανθρώπους τους, που νοσούν και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε κλίνες ΜΕΘ.

Αφουγκράζομαι και όλους τους άλλους ασθενείς, που δεν σχετίζονται με την επιδημία αλλά ουσιαστικά είναι για δεύτερη φορά αποκλεισμένοι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων στις δημόσιες μονάδες Υγείας.

«Η θέση μου είναι μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές»

Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες Υγείας της Λάρισας».

Υπενθυμίζεται την κίνηση του κ. Λαμπρούλη ακολούθησαν και βουλευτές γιατροί από όλα τα κόμματα ωστόσο μια σειρά από γραφειοκρατικά εμπόδια δεν επέτραψαν μέχρι σήμερα να αναλάβουν τις θέσεις τους στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο κ. Λαμπρούλης είχε αφήσει αιχμές κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας καθώς όπως είχε τονίσει η κυβέρνηση όφειλε να είχε προνοήσει για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης