"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Παπανδρέου;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ειδικότερα, φαίνεται πως και ο Νίκος Παπανδρέου έχει βλέψεις για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όταν ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου από τη βάση όπως προβλέπεται στο καταστατικό του κόμματος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Ραντάρ» στον ρ/σ Alpha 98,9, ο Νίκος Παπανδρέου, γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου θα διεκδικήσει την προεδρία, με τον ίδιο να σχολιάζει πως «καταλαβαίνει κανείς ότι αλλάζουν τα δεδομένα».

Σημειώνεται, εξάλλου, πως πριν λίγες μέρες και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε στην πρόεδρο του κόμματος-και όχι μόνο- Φώφη Γεννηματά πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Υποψήφιος αναμένεται να είναι και ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ και ο Παύλος Γερουλάνος προσανατολίζεται στο να θέσει υποψηφιότητα.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως μια δημοσκόπηση της Opinion Poll έδειξε ως πιο δημοφιλή για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, και δεύτερο τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ειδικότερα, ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, το προβάδισμα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης με 26,7% , ενώ ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,3% και η Φώφη Γεννηματά με 21%. Ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 8%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,5% και η Εύα Καιλή με 3%, ενώ το 6.3% δηλώνει ΑΛΛΟΝ. Μόνο το 6% δεν απαντούσε.

thecaller.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης