"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Φεστιβάλ ξένων ταινιών μικρού μήκους στα Τρίκαλα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το GFF είναι ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους από όλο το κόσμο, το οποίο παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Η βασική ιδέα είναι να συνδυάσουν οι διοργανωτές την ατμόσφαιρα των καφέ, μπαρ ή άλλων εναλλακτικών τοποθεσιών με την προβολή ταινιών, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα για συζήτηση επί των ταινιών.

Για τη φετινή διοργάνωση έχουν επιλεγεί συνολικά δώδεκα ευρωπαϊκές πόλεις και για την Ελλάδα πέντε (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Χαλκίδα).
Επομένως οι Τρικαλινοί φίλοι του κινηματογράφου πρέπει να τιμήσουν τις εκδηλώσεις αυτές που άρχισαν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Κάθε βράδυ οι προβολές αρχίζουν στις οκτώμιση με εννέα η ώρα το βράδυ και παρουσιάζονται δύο ενότητες των τεσσάρων ταινιών η κάθε από διάφορες χώρες και με υποτίτλους. Από κάθε ενότητα επιλέγει ο καθένας για να ψηφίσει μια ταινία και εκείνες που θα πρωτεύσουν θα προβληθούν το βράδυ της Κυριακής για την τελική ψηφοφορία.

Υπάρχει ένα μικρό εισιτήριο τριών ευρώ και το ποτό που πιει θα καθένας. Νομίζω για τους λάτρεις ειδικά των ταινιών μικρού μήκους που εδώ και χρόνια παρακολουθούμε τις ταινίες του Φεστιβάλ της Δράμας πως αξίζει να τιμήσουμε τη διαδικασία πόσο μάλλον όταν αυτή τιμά την πόλη μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης