"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Φιλανθρωπικό gala ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η ΟΝΝΕΔ Τρικάλων, στις 26 Ιουλίου, διοργανώνει μια φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη με αγάπη στα παιδιά της «Φλόγας»- Σωματείο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Πλήρως συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες του σωματείου, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, πρωτοστατούμε στον αγώνα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό των πλέον αδύναμων, των μικρών φίλων της «Φλόγας». Τα παιδιά δίνουν έναν ηρωικό αγώνα για να εξασφαλίσουν την πολύτιμη θεραπεία και το δικαίωμα στη ζωή. Εμείς είμαστε δίπλα τους.

 

Το νέο προεδρείο της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων δηλώνει παρών στα αιτήματα μιας κοινωνίας που καθημερινά μαστίζεται από προβλήματα επιβίωσης. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την πρώτη συνειδητή πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης από μέρους μας. Υπόσχεση και υποχρέωσή μας να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες κινήσεις.

Φίλες και φίλοι,σας καλούμε να υποστηρίξετε μαζί μας, την πρωτοβουλία αυτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

‘’Κανένας στο περιθώριο’’

Με τιμή,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων

Βλαχονάσιος Θάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης