"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Φοιτητής αυνανίζονταν μπροστά σε νεαρές Λαρισαίες στο κέντρο της πόλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο λόγος για 23χρονο Λαρισαίο που έκανε επίδειξη ερωτικής διάθεσή σε επίσης νεαρές Λαρισαίες και μάλιστα στο κέντρο της πόλης. Ο φοιτητής για δύο συνεχόμενα βράδια (περίπου στις 10 μ.μ.) εμφανιζόταν μπροστά σε ανυποψίαστες κοπέλες και αυνανιζόταν. Τις καλούσε μάλιστα ακόμα και να κοιτάξουν την πράξη του. Εκείνες εμβρόντητες απομακρύνονταν ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Προχθές περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, εντοπίστηκε ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψαν θύματα. Άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» του ζήτησαν να σταματήσει όμως εκείνος έφυγε τρέχοντας. Στη συνέχεια συνελήφθη και αποδέχθηκε επρόκειτο για το άτομο που έψαχναν.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου της Λάρισας. Εκεί κατέθεσαν τόσο ο αστυνομικός που προχώρησε στη σύλληψη όσο και κάποιες από τις νεαρές που είδαν τον 22χρονο να αυνανίζεται μπροστά τους.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος είπε πως είναι φοιτητής στη Λάρισα όμως δεν έδωσε καμία εξήγηση για τον λόγο που προέβη στη συγκεκριμένη πράξη. Ζήτησε ταπεινά συγγνώμη τόσο από τις κοπέλες όσο και από την αστυνομία.

Κρίθηκε ένοχος για δύο πράξεις. Την πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και την απείθεια προς τους αστυνομικούς. Τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 15 μηνών με 3ετή αναστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης