"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

«Φτωχότερος» από σήμερα ο ραδιοφωνικός κόσμος του Βόλου: «Έφυγε» από τη ζωή ο Άκης Σαμαρτζής

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Βαρύ το πένθος από σήμερα για τον κόσμο των FM, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο Άκης Σαμαρτζής, ένας από τους παλιότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Βόλου και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ», από οξύ έμφραγμα.

«Φτωχότερος» από σήμερα ο ραδιοφωνικός κόσμος του Βόλου: «Έφυγε» από τη ζωή ο Άκης Σαμαρτζής

Ο Άκης Σαμαρτζής, υπέστη έμφραγμα το απόγευμα του Σαββάτου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα το μεσημέρι στη Στεφανιαία Μονάδα της ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή και κατεβλήθη κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί, ώστε να προχωρήσει σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες. Δεν πρόλαβε, ωστόσο, και λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι υπέστη οξύ έμφραγμα. Οι γιατροί της ΜΕΘ κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά γι αυτόν.

Ο Άκης Σαμαρτζής, κατέληξε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τη ραδιοφωνική του «οικογένεια» στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο έδινε «ραντεβού» με τους ακροατές του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” αναλύοντας την επικαιρότητα, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην περιοχή μας, όπως και στο συνδικαλιστικό τομέα, με την ίδρυση του τοπικού συλλόγου ιδιοκτητών.

Το τελευταίο αντίο στον Άκη Σαματζή θα πουν η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του και όλοι όσοι τον αγαπούσαν, αύριο Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, στις 15.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 15.00 το μεσημέρι.

Ιδιαίτερα βαρύ το πένθος και η θλίψη της απώλειας για όλους εμάς στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ.

Καλό ταξίδι Άκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης