"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Φωτεινή Αθανασοπούλου:Το ότι εγώ θέλω να ξυπνήσω κάποιους ανθρώπους φαίνεται ότι στην σημερινή κοινωνία απαγορεύεται”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Foteini Athanasopouloy

Η υποψήφια αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ, κα Φωτεινή Αθανασοπούλου μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά90.1 Fm στην εκπομπή «Παραφιλολογίες» και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Με αφορμή το θέμα που ενέκυψε με την υποψηφιότητά της για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ

Φ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με πειράζει ότι έγινε τόσο θέμα για ένα θέμα που δεν είναι τόσο σοβαρό αλλά εν πάση περιπτώσει όλα όσα έγιναν εκεί μέσα είχαν προφανώς προμελετηθεί . Δεν ξέρω για ποιους λόγους έγιναν, θεωρώ όμως ότι είναι υποτιμητικό για έναν επιστήμονα να κρίνομαι με κουτσομπολίστικα σχόλια σε κάποια σελίδα μου στο Facebook που ξέρουμε πολύ καλά ότι στις προσωπικές σελίδες καμιά φορά γράφουμε και υπερβολές και κάνουμε και πλάκα. Δεν είναι η πολιτική μου σελίδα , υποκλάπησαν φωτογραφίες και διάφορα αρχεία με στόχο την στοχοποίησή μου.

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι μας ψεκάζουν

Φ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εγώ προβληματίζομαι σαν απλό άτομο σκεπτόμενο και σαν επιστήμονας. Το ότι ανεβάζουμε κάποιες αναρτήσεις δεν σημαίνει ότι καταρχάς αποδεχόμαστε τα πάντα. Κατά δεύτερον υπάρχουν στοιχεία επιστημονικά, υπάρχουν επιστήμονες-καθηγητές και υπάρχουν και συνέδρια του ΟΗΕ πάνω σε αυτό το πράγμα και επομένως ποια είμαι εγώ και οποιοσδήποτε άλλος που να αμφισβητήσει αυτά τα συνέδρια και τις επιστημονικές απόψεις. Και σας λέω το ότι ανεβάζουμε κάτι δεν σημαίνει 100% ότι αποδεχόμαστε τα πάντα. Το ότι εγώ θέλω να ξυπνήσω κάποιους ανθρώπους να προβληματιζόμαστε αυτό φαίνεται ότι στην σημερινή κοινωνία απαγορεύεται. Πιστεύω ότι γίνονται κάποιοι ψεκασμοί δεν ξέρω για ποιους λόγους , έχει ήδη αποδειχθεί ότι γίνονται για στρατιωτικούς λόγους και για αλλαγή του κλίματος και αυτό το πράγμα θέλουμε να το διερευνήσουμε. Ερωτάμε γίνονται, δεν γίνονται να μας πουν εν πάση περιπτώσει.

Να πω ότι αυτά τα πράγματα δεν συζητήθηκαν στην επιτροπή πέραν μιας χαζής ανάρτησης την οποία έφερε ο κύριος από το ΠΟΤΑΜΙ για μια χαζή ανακοίνωση για τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας που έγραψε για τα ΜΜΕ και μου έκανε μια επίθεση τελείως φαινομενική τίποτε άλλο δεν συζητήθηκε. Αυτά δόθηκαν ύπουλα στα πλαίσια του διαλείμματος μόνο και μόνο για να αποδομήσουν την υποψηφιότητά μου.

Φ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: …Εδώ ο καθηγητής της Φυσικής ο κ. Κατσαρός λέει ορισμένα πράγματα και ενοχλούν αυτά που λέω εγώ; Ή αυτά που λέει ο κ. Βορίδης στις καταθέσεις αυτά δεν τους ενοχλούν, δεν τους προβλημάτισαν; Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο πως εστιαστήκαν σε όλα αυτά τα πράγματα;

ΔΗΜ.: Τότε γιατί σας «άδειασε» το κόμμα σας και ο ΣΥΡΙΖΑ που σας είχαν προτείνει αρχικά.

Φ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Κανένα κόμμα δεν με άδειασε, εγώ πρότεινα να αποσυρθώ γιατί δεν ήθελα να μπω σε τέτοιες διαδικασίες τέτοιου επιπέδου. Πήγαινα εκεί με ένα βιογραφικό να βοηθήσω έναν Οργανισμό αν αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και θέλουν να μου μπαίνουνε και να με πολεμούν με τέτοια μέσα αρνούμαι να πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν με άδειασε κανενας μόνη μου έφυγα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης