"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Χαλάει ο καιρός -Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έρχονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες – Την Καθαρά Δευτέρα θα πέσει και χιόνι .Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις πρωινές ώρες της Κυριακής και από τα δυτικά.
Πιο αναλυτικά:
1. Την Κυριακή
α. Από τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και προς το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά
και το βραδύ στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Β. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας (πάνω από 900 μέτρα) και πιθανώς πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου (από 700 μετρά).

Γ. Οι νοτιάδες στα πελάγη θα φτάσουν τα 7 με 8 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 9 μποφόρ.

2. Την Καθαρά Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά σε όλη τη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (από 1000 μέτρα). Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλα τα δυτικά θα ασθενήσουν και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

3. Την Τρίτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν αρχικά στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές αλλά μέχρι το μεσημέρι θα ασθενήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης