"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Χαμός και απόσυρση υποψηφιότητας για την τρικαλινή των ΑΝΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Athanasopoulou

Απίθανα πράγματα βιώσαμε με την υποψηφιότητα της υποψήφιας με τους ΑΝΕΛ στον ομό Τρικάλων, κ. Φωτινή Αθανασοπούλου.Οπως μεταδίδουν όλα τα μέσα ενημέρωσης, βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι κατήγγειλαν απίστευτες απόψεις, από μια που θα έπρεπε να τεκμηριώνει με επιστημονικό τρόπο τα όσα υποστήριζε. Αντιθέτως, μιλούσε για ψεκασμένους, για διεθνείς σιωνιστικές συνωμοσίες και άλλα τέτοια. Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ:

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία εξέτασε την Τρίτη τις υποψηφιότητες του προτεινόμενου για τη θέση του Προέδρου του ΕΦΕΤ Γιάννη Τσιάλτα και της Φωτεινής Αθανασοπούλου για την θέση της αντιπροέδρου.

Σοβαρότατες ενστάσεις για την υποψηφιότητα της Φωτεινής Αθανασοπούλου – υποψήφιας βουλευτού Τρικάλων με τους ΑΝΕΛ – ήγειρε το Ποτάμι δια των βουλευτών του Γιώργου Αμυρά και Σπύρου Δανέλλη και το ΠΑΣΟΚ δια των Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Γιάννη Δριβελέγκα σχετικώς με την δραστηριότητα της υποψήφιας στα social media και «απαράδεκτες» απόψεις που εξέφρασε, καθώς και για την θέση που πήρε για τον Κώδικα Τροφίμων.

Μάλιστα οι βουλευτές κάλεσαν τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου, που εισηγήθηκε τον διορισμό της Φωτεινής Αθανασοπούλου, να δηλώσει αν συμφωνεί με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς η προτεινόμενη.

Κατόπιν τούτων, η Φωτεινή Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Νωρίτερα οι βουλευτές από το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς και από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είχαν καταθέσει έγγραφα με απόψεις και άρθρα της Φωτεινής Αθανασοπούλου, που προκαλούσαν εύλογα ερωτηματικά, καθώς φέρεται να υιοθετεί και να διατυπώνει απόψεις που αν μη τι άλλο προκαλούν.

Ειδικότερα, μερικές από τις απόψεις της – όπως καταγράφονται στα κείμενα που κατέθεσαν οι βουλευτές – αναφέρουν:

– «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε!» παραπέμπει τους «φίλους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα

– «και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»

– «Σας χρειαζόμαστε εδώ………» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook αναφερόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»

– «Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης