"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Χαμός με τον Αγοραστό ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δηλώσεις σχετικές με τις επιθέσεις που δέχθηκε πρόσφατα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων έκανε σήμερα το πρωί στη Ρ. ΛΕΣΧΗ 976 και στην πρωινή εκπομπή τηςΕυαγγελίας Σωτηρίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε τόσο στο επίμαχο ζήτημα των Κοινωνικών Δομών, όσο και στις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

Για το ζήτημα των κοινωνικών δομών: Φυσικά και υπάρχει ένα πρόβλημα στη λειτουργία της δημοτικής αρχής, έπρεπε όταν γινόταν όλη η διαδικασία να το πει. Εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να αφήσουμε όλο αυτό το θέμα απ’ έξω, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου είναι δικό τους.

Για τον Χρήστο Αναστασίου: Λυπάμαι για τη δήλωση, είναι δεξί χέρι του Δημάρχου είναι αναπληρωτής δήμαρχος και είναι σαν να το είπε ο ίδιος. Βγήκε από μένα κάποιος Αντιπεριφερειάρχης, βγήκε ο Μιχαλάκης, να πει κάτι για κάποιον; Ακούσατε ποτέ στο δικό μου Περιφερειακό Συμβούλιο να επιτίθεται κάποιος στον κύριο Παπαστεργίου και να λέει γιατί τον ψήφισε; Όταν με αδικούν με ενοχλεί, η άγνοια και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Για το ποσό που πήρε ο Δήμος: Δικό του πρόβλημα είναι που δεν ξέρει να διεκδικεί, δεν μοιράζω εγώ τα λεφτά του Υπουργείου, δεν κάνουμε εμείς διανομή χρημάτων. Αν δεν μπορεί ο Δήμος να πάρει χρήματα δεν ευθύνομαι εγώ. Δημιουργούν ένα θέμα γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, αυτό είναι το ζήτημα. Δημιουργούν έναν εχθρό για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, αυτό είναι γνωστό. Αδικούμαι από αυτή την επίθεση, δεν μ’αρέσει αυτή η εικόνα, ούτε η σύγκρουση.

Για τις σχέσεις του με τον Δ. Παπαστεργίου: Δεν υπάρχει βαριά ατμόσφαιρα με τον κύριο Παπαστεργίου, τον θεωρώ φίλο, εκτός αν υπάρχει κάτι από τη δική του πλευρά. Δεν υπάρχει κάποια επεισοδιακή συνάντηση, δεν τους αποκάλεσα ποτέ απατεώνες, μιλάω όμως αυστηρά. Για το e-trikala είχα μιλήσει, γιατί το χρηματοδοτούμε εμείς από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να κάνει όσα προγράμματα κάνει και ήθελα να δω αποτελέσματα. Θα συνεχίσει το κοινωνικό εστιατόριο είναι όμως θέμα του Δημάρχου πώς θα πληρώνονται οι υπάλληλοι, έχει βγάλει ανακοίνωση πως θα το αναλάβει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης