"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Χατζιάρας: Πολιτική αλητεία αν δεν ανακαλέσει ο δήμαρχος Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο… κόκκινο η αντιπαράθεση για το θέμα των προσφύγων στην περιοχή του δήμου Μετεώρων. Διαψεύδει ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας Γιώργος Χατζιάρας τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Μετεώρων κ. Αλέκου περί ομόφωνης απόφασης να μην δέχονται πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της περιοχής, όπως δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6:


« Στην ψηφοφορία για το αν θα δεχθούμε τους πρόσφυγες, ο Δήμαρχος κ. Αλέκος δήλωσε ότι ψηφίστηκε ομόφωνα. Καταγγέλλω ευθέως αυτή τη δήλωση ως ψευδή, καθώς εγώ ψήφισα ‘όχι’ και ο κ. Τούλας του συνδυασμού του κ. Αλέκου ψήφισε ‘παρών’. Διαχωρίζω τη δική μας θέση, εγώ εκπροσωπώντας τη Λαϊκή Συσπείρωση είπα όχι, και είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά. Εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθουν πρόσφυγες στην Καλαμπάκα, δεν καταλαβαίνω τι έχει να φοβηθεί η κοινωνία μας από κατατρεγμένους ανθρώπους. Δεν ισχύει πουθενά ότι θα αλλοιωθεί ο θρησκευτικός χαρακτήρας της περιοχής.
Αν ο Δήμαρχος Μετεώρων δεν δηλώσει δημόσια ότι δεν ισχύει το περί ομόφωνης απόφασης όπως ανέφερε, τότε θα τον αποκαλέσω πολιτικό απατεώνα και ψεύτη, πρόκειται για πολιτική αλητεία.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στέκει στου δρόμου κάποια άκρη μοναχός
    θαρρείς και κρύβει τη ντροπή του στο σκοτάδι
    Όμως τι φταίει αν γεννήθηκε φτωχός
    Τι φταίει αυτός, αν της ζωής
    αν της ζωής είναι ρημάδι
    Αλήτη δίχως αγάπη με δίχως μάνα και δίχως σπίτι
    Αλήτη μες στη μανία του βορρά μικρό σπουργίτι
    Αλήτη
    Κι όμως κι αυτός ίσως μπορέσει μια φορά
    να βρει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης