"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Χορηγίες της ΤΥΡΑΣ σε σχολεία των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκτός από τις βραβεύσεις επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η τοπική γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. εξόπλισε τα σχολεία και με υλικοτεχνική υποδομή για την κάλυψη των αναγκών τους.

Χορηγίες της ΤΥΡΑΣ σε σχολεία των Τρικάλων

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Β. Κάκλα σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς την εταιρεία αναφέρει: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να απευθύνουμε και δημόσια θερμά ευχαριστήρια στην εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και στους αδελφούς κ.κ. Δημήτριο και Μιχαήλ Σαράντη για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια  εκπαίδευση καθώς και για τις χορηγίες τους σε υλικοτεχνική υποδομή εργαστηρίων Η/Υ και σε εργασίες ανακατασκευής και ανακαινίσεις χώρων σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
Η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας της, βράβευσε με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ τους 10 πρώτους μαθητές των σχολείων της Δ.Ε. Τρικάλων, που εισήχθησαν φέτος σε πανεπιστήμια της χώρας.
Επίσης προέβη στον εξοπλισμό με 80 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 45 οθόνες υπολογιστών, 7 εκτυπωτές laser, 4 διαδραστικούς πίνακες, 1 σαρωτή, 1 τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή, 60 τροχήλατες καρέκλες, 4 κλιματιστικά στα σχολικά εργαστήρια του 1ου Γυμνασίου, του 2ου Γυμνασίου, του 9ου Γυμνασίου, του 5ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, του Επαγγελματικού Λυκείου Πύλης και του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου. Μέσω της χορηγίας ανακατασκευάστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν πλήρως οι χώροι υγιεινής του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, και δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το σχολείο.
Με τη χορηγική της δράση η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. αναδεικνύει και το κοινωνικό της πρόσωπο πέρα από την εμπορική της φήμη και την καταξίωσή της τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά.
Για όλα τα ανωτέρω ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε από καρδιάς στους αδελφούς Σαράντη, την εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και τους εργαζομένους σ’ αυτή, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης