"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Χοροτιτιβίσματα στον Χ.Ο.Τ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

xot 1

 

Μια διαφορετική συγκέντρωση που κατέληξε σε χορευτικό γλέντι απόλαυσαν τα Πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Τρικάλων την Κυριακή 07/02/2016.

Στα πλαίσια του παιδαγωγικού προγράμματος του Οδηγισμού και ακολουθώντας τις δραστηριότητες προόδου τα Πουλιά βρέθηκαν στον χώρο του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων στην οδό Ιπποκράτους, όπου η καθηγήτρια χορού κυρία Κάτια-Νανά Μάνου μας υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά. Με την πολύτιμη καθοδήγησή της τα παιδιά έμαθαν τρεις παραδοσιακούς χορούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και δοκίμασαν τις αντοχές τους στην zumba, έναν διαφορετικό και πρωτότυπο είδος γυμναστικής που συνδυάζει χορό και άσκηση. Οι μικροί μας φίλοι αποδείχθηκαν τόσο ακούραστοι όσο και δεινοί χορευτές και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων. Με την θετική τους διάθεση και την προσπάθεια τους έκαναν ακόμη ένα βήμα προόδου.

xot 2

Να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Κάτια-Νανά Μάνου που μας δέχθηκε στον χώρο της, μας πρόσφερε την πολύτιμη βοήθεια της με τόση ζωντάνια και ζεστασιά και μας έδωσε και τα δωράκια μας. Αυτό το όμορφο κυριακάτικο πρωινό θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε όλους μας!!

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Τ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης