"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Χρυσάφι στα… χέρια του Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο 233 εκατ. δολαρίων!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το Athletic και τον έγκυρο Σαμς Σαράνια, οι Μπακς θα προσφέρουν supermax συμβόλαιο (5 ετών) στον Greek Freak αξίας 233,4 εκατ. δολαρίων (με τα τωρινά δεδομένα). Ο ίδιος ο Γιάννης λίγο μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από το Μαϊάμι δήλωσε θέλει να χτίσει μαζί με τους Μπακς νοοτροπία και να διεκδικήσει πρωταθλήματα για πολλά χρόνια, ενώ αργότερα τόνισε πως θα μείνει στο Μιλγουόκι.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Λάσρι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Έλληνας φόργουορντ θα παραμείνει στο Μιλγουόκι και εξήγησε τον λόγο.

Επιπλέον τα… ελάφια έχουν αποφασίσει να ανταλλάξουν τον Έρικ Μπλέντσο, παρόλο που φέτος ήταν στην 2η καλύτερη αμυντική πεντάδα της σεζόν. Ωστόσο για άλλη μια φορά δεν απέδωσε όπως έπρεπε στα playoffs, εκεί όπου διακυβεύονται πολλά και δεν αποτέλεσε το κατάλληλο στήριγμα για τον Γιάννη.

Σχετικά με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, το μέλλον του είναι ασφαλές, αφού η ηγεσία της ομάδας θεωρεί πως πρέπει να μάθει από τα λάθη της σεζόν που πέρασε και να παρουσιαστεί έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Τα σενάρια για το μέλλον του Greek Freak

Οι Μπακς βρέθηκαν στα σχοινιά την περασμένη Παρασκευή απέναντι στους Χιτ, αφού το Μαϊάμι έχει πάρει προβάδισμα με 2-0 στη σειρά. Ως εκ τούτου πυροδοτήθηκε μια έντονη μεταγραφολογία σχετικά με το μέλλον του Έλληνα σταρ, που είναι unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Yahoo Sports, Ράπτορς και Χιτ είναι τα φαβορί για να αποτελέσουν την επόμενη ομάδα του Έλληνα φόργουορντ. «Πολλοί κύκλοι μέσα στη λίγκα πιστεύουν πως Μαϊάμι και Τορόντο έχουν το πάνω χέρι στη διεκδίκηση του Γιάννη», αναφέρουν στο κείμενο.

Oι Καναδοί απέκλεισαν πέρυσι τον Αντετοκούνμπο στους τελικούς Ανατολής πριν κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους, ενώ το Μαϊάμι βρίσκεται σε θέση ισχύος φέτος μετά το 2-0 στους ημιτελικούς περιφέρειας. H oμάδα του Σποέλστρα έχει τη δυνατότητα στο salary cap να αποκτήσει όχι μόνο έναν, αλλά δύο σταρ, καθώς ο Πάτ Ράιλι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τα χαμηλά συμβόλαια στην ομάδα (Ρόμπινσον, Ναν κλπ).

Φυσικά στην διεκδίκηση του Γιάννη αναμένεται να μπουν και οι Μάβερικς για να φτιάξουν μια ευρωπαϊκή τριάδα με Ντόντσιτς και Πορζίνγκις, αλλά και οι Ουόριορς που ονειρεύονται μια απίθανη τριπλέτα με Κάρι-Τόμπσον-Αντετοκούνμπο.
Πηγή:www.gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης