"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Χρυσή Αυγή: Τι είπαν στο δικαστήριο ο Λαρισαίος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και ο Βολιώτης Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζητώντας αναστολή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα γεγονότα της μη προφυλάκισής του, της αποχώρησής του από τον πολιτικό χώρο αλλά και της διαμονής και εργασίας του στη Λάρισα, στάθηκε η υπεράσπιση σε ότι αφορά τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, επιδιώκοντας την αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 5 ετών που του επιβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, η υπεράσπιση του Λαρισαίου πρώην βουλευτή είπε στη δίκη: «Ο Αλεξόπουλος δεν είχε καν προφυλακιστεί. Δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον πολιτικό χώρο. Έχει μια μόνιμη διαμονή στη Λάρισα. Είναι ζωέμπορος και από αυτό ζει την οικογένειά του».

Ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζήτησε ο ίδιος από το δικαστήριο να μην μπει στη φυλακή. «Δεν μπορώ να κρύψω την πικρία μου για τη καταδίκη» είπε στους δικαστές και μίλησε για τις δυο ανήλικες κόρες του, ο οποίες δέχονται μπούλινγκ στο σχολείο. Ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει με την οικογένειά του. «Με καταδικάσατε αλλά παρακαλώ για μια δεύτερη ευκαιρία με εξοντώσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα για τον Ηλιόπουλο στη δίκη κατέθεσε και ο ιεράς αδελφός του, ο οποίος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο της προσφοράς, που δεν πρέπει να πάει στη φυλακή. Ο αδελφός του Ηλιόπουλου είπε: «Αυτό που ήθελα να πω είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς. Έξω είναι χρήσιμος ο Παναγιώτης. Είναι αρωγός στην οικογένεια του και τον έξω κόσμο. Βοηθά σε πυρκαγιές και πλημμύρες. Έξω θα είναι χρήσιμος, μέσα θα είναι καταστρεπτικό. Για την οικογένεια του που δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Οι ανιψιές μου καταλαβαίνουν την κατάσταση. Οικονομικά όλο του το είναι ,πλέον έχει αφήσει την πολιτική, έχει επικεντρωθεί μόνο στην οικογένεια του και την επιχείρηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης