"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Χρόνης Αγορίτσας – Ιστορία μου , αμαρτία μου …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο σχόλιο του για την αρχική επιλογή του Κώστα Πατέρα  στη θέση Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας έκανε σήμερα στη Λέσχη 97, 6  ο Χρόνης Αγορίτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Το διορισμό του κ. Πατέρα φυσικά και τον ήξεραν οι 3 βουλευτές της ΝΔ, όπως ξέρω και ποιον βουλευτή στήριζε ο κ. Πατέρας στις εκλογές. Το…καλό πάντως με τον ένα βουλευτή, τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, είναι ότι ενώ παλιά διόριζε η οικογένεια του τους συγγενείς τους, όπως π.χ. στη Λάρκο, τώρα βάλανε για διοικητή έναν φίλο και οπαδό. Τουλάχιστον σε αυτό, εγώ του λέω…μπράβο. Ο κ. Πατέρας τη δουλειά του έκανε, και κακώς που παραιτήθηκε. Αφού του δώσανε τη θέση, να τον αξιολογούσανε πρώτα για το έργο του και μετά να έφευγε. Τους πείραξε ότι πέρασε από ΛΑΟΣ και ΑΝΕΛΛ, το ότι αξιοποιούνε όλους τους γυρολόγους του ΠΑΣΟΚ δεν τους πειράζει; Τουλάχιστον στο χώρο της δεξιάς κινήθηκε πάντα.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα πρέπει η τοπική της ΝΔ να δει πόσο καλά τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ με τις τοποθετήσεις ,στα προηγούμενα χρόνια … άλλο level ίσως να φταίει το DNA ! Η δεξιά παράταξη είχε και έχει , όπως φάνηκε , υπόγεια μαχαιρώματα. Η δυσαρέσκεια εκτονώθηκε στα πρόσωπα επιλογής, παρέσυρε τον αδύναμο κρίκο. Θα σταματήσει εδώ; Η στάση αυτή προβλημάτισε, χωρίς εντοπιότητα, αν η επιλογή προσώπων γίνονταν για κάποια μακρινά μέρη της Ελλάδας κανένας δεν θα είχε αντίρρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης